Bartha-Kulcsár Imola

Kislányként leginkább doktornéniset játszottam. Teljes odaadással éltem meg, hogy én vagyok az, aki meggyógyítja a “betegeket”. Mélységesen hittem benne, hogy tudok segíteni, és a legparányibb kétségem sem volt afelől, hogy a “pácienseim” (a babáim és plüssmacim) meggyógyulnak.

Felnőttként éveken át kerestem azt a gyermekkori tiszta érzést, amit kislányként megéltem. Anyaként gyermekeim betegségei, reflexológusként a hozzám fordulók egészségügyi problémái kapcsán állandó hiányérzet és bizonytalanság kísért.

Amikor az új medicinával találkoztam, összeállt a kép, a dolgok a helyére kerültek, a kérdéseimre megkaptam a válaszokat. Az emberi testben minden értelemmel, céllal, Rend szerint működik. Ez a mindent elsöprő, átütő erejű felismerés alapozta meg lankadatlan lelkesedésemet és elhivatottságomat az új medicina iránt. Ennek a tudásnak az elmélyítésébe fektettem a legtöbb energiámat az elmúlt évek során, feltárva saját magam és a hozzám fordulók testi elváltozásainak (betegségeinek) lelki okait.

Az új medicina stabil alapokat és valós értelmet adott a szakmai életemnek. Hálás vagyok, hogy ma újra és újra átélhetem az érzést, amit gyermekként megéltem: hogy biztosan tudok segíteni.