fbpx

Mit mondanak mások a tanfolyamról?

„Ennek a tudásnak a birtokában, a születendő gyermekemet is ilyen tudatosságban tudom nevelni..."

Nagyon köszönöm a lehetőséget, szuper volt a tanfolyam. Nagyon élveztem ezt a kalandos utazást a testben, az állatvilágból hozott asszociációkat, a generációkra való visszatekintéseket, mások tapasztalatait, a saját aha pillanataimat.

A betegségekről, eddig nagy mértékben az volt az elképzelésem, hogy meg vannak előre írva és nincs menekvés, el kell szenvedni őket. Ezt a hitrendszert sikerült a megértéssel helyettesíteni. Most már tudom, hogyan indulhatok el, ha helyzet van és kihez fordulhatok mielőbb. Ez nekem nagyon nagy megkönnyebbülés.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert nem volt túl sok elváltozás/folyamat az eddigi életem során. A pajzsmiriggyel kapcsolatos témakör nagyon nagy felismeréseket hozott. Általánosságban pedig lenyűgözött az a csomó program, amit a túlélésünk érdekében futtatunk. Ennek a tudásnak a birtokában, a születendő gyermekemet is ilyen tudatosságban tudom nevelni, amit nem tudok eléggé megköszönni, mert ez csodás képesség!

A Szervatlaszt azóta is kb. minden nap lapozgatom. Érdekes módon pár trauma álom formában jelentkezett ezalatt a 6 hét során.

A csoda pedig az, hogy álmomban, szeretetteljes megoldással is társult az egyik ilyen helyzet. Hálás köszönet mindenért 🙂

Nagyon tetszett a lelkesedésed és az elmélyült tudásod, a szeretetteli figyelmed, ahogy felénk fordultál és figyeltél ránk. Az önzetlenséged, alázatosságod és az önazonosságod is példaértékű, én csak ilyen embertársaktól/embertársakkal szeretek tanulni.

Kívánok további sok sikert. egészséget, bőséget, sok sok szeretet és mindenből a legjobbakat. Remélem még fogunk együtt munkálkodni 🙂

Ölelés, Timi

„... az új medicinával együtt igazán erős eszköz lesz a kezemben a magam és az emberek segítésében."

Nekem nagyon tetszett a tanfolyamod. Jól érezhető volt, hogy nagyon felkészült nagy tudású oktató vagy és igyekeztél nekünk ezt a hatalmas anyagot jól átadni. Számomra érthető volt minden előadásod, de nekem még bőven kell idő az anyag teljes megértéséhez és alkalmazásához.

Az SVT-t 20 éve használom és az új medicinával együtt igazán erős eszköz lesz a kezemben a magam és az emberek segítésében.

Nagyon érdekes és értékes tanítást és anyagokat kaptunk! Nagyon jó volt veled együtt lenni online is. Igazán jól csináltad! Ez volt a karantén nagy előnye, hogy tanulhattam Tőled egy nagyon értékes dolgot. Majd valamikor el fogom végezni a haladót is nálad. Az online klubok és a hírlevél érdekel és szeretnék jelentkezni rá.

Nagyon hálásan köszönöm a tanításodat és az érdekes profi anyagokat! Isten áldjon meg Imola! 

B. Piroska

„Fárasztó munka, de egyben nagy áldás volt ez nekem..."

Ezúton szeretném neked megköszönni az együtt töltött 6 hetet. Fárasztó munka, de egyben nagy áldás volt ez nekem. 

Köszönöm, hogy a szakmai tudásod és tapasztalatod átadtad nekünk, valamint a hozzáadott sok plusz információt is. Nagy öröm és megtiszteltetés volt tőled tanulni. Kevés ennyire alázatos és tiszta szívű oktatót ismerek.

A felvett anyagokat biztosan sokszor vissza fogom hallgatni és igyekszem az ott tanultakat beépíteni a mindennapjainkba és a munkámba.

Bízom benne, hogy találkozunk még.

Szeretettel:
B. Andi

„Nincs bennem többé félelem…”

Hálásan köszönöm Neked Imola, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon.

Új-Medicina képzésre jelentkeztem Hozzád, de ennél sokkal többet kaptam. Nemcsak egy tartalmában jól felépített és gazdagon illusztrált ismeretanyag várt minket, hanem személyes megélésekben és tapasztalatokban gazdag történetekkel és megértésekkel tetted még közelebbivé, izgalmasabbá és élettelivé mindazt, amit az Új-Medicina képvisel.

Az elváltozások világát feltérképezve olyan összefüggéseket tettél láthatóvá, melyek messze túlmutatnak az Új-Medicina tudományán. Segítettél értelmezni a világ és az élet összefüggéseit, melyben megláthatjuk, megtalálhatjuk saját magunkat, a személyes utunkat, a bennünk élő és kint megnyilvánuló összefüggéseket.

A gyakorlati alkalom sokat segített, hogy rálássak az eddig megtett utamra, hogy tisztán lássam az elváltozásaim okát és lefolyását, és képessé váljak arra, hogy a jövőben egyedül is eligazodjak az elváltozások útvesztőiben, és legfőképpen megelőzzem azokat. Viszont ami a legfontosabb, hogy nincs bennem többé félelem, mert tudom és értem a folyamatot, felelős lettem saját magamért, új utak nyíltak meg kint és bent, az életemben.

Örök hála neked a sok személyes történetért, átadott és megélt tapasztalatért és a szeretetért, amivel mindezt a kincset átadtad nekünk.

Cs. Helga

„Nem a tananyag és nem a módszer gyógyít…”

Már régóta terveztem, hogy megtanulom az Új-Medicina alapjait. Megvettem a Szerv Atlaszt is, de egyedül nem volt kedvem a számomra amúgy is „mumus” élettannal foglalkozni. Mikorra megértem rá szellemileg és lelkileg is, hogy a testtel foglalkozzam, elém is került a lehetőség Bartha-Kulcsár Imola személyében, aki bevezetett ebbe a létfontosságú tudásanyagba.

Imola fantasztikus, jól összeállított, látványos, tanuló-barát prezentációval tanít. Mindent alaposan elmagyaráz, jól érthető és megjegyezhető példákkal.

A tanfolyam során minden kérdésünkre választ kaptunk, sőt, a plusz gyakorló alkalmakon az egész életünket áttekintettük a testi tüneteink nyomán, újszerű rálátásra téve így szert. Ez felbecsülhetetlen értékkel bír az otthon végzett önmunka szempontjából.

Imola az egyik leghitelesebb tanár és gyógyító, akit ismerek. Élő legjobb példája annak a jól ismert ténynek, hogy nem a tananyag és nem a módszer gyógyít, hanem a tanító személyiségének megdolgozottsága, a jelenléte, a támogató, megtartó ereje. Imola tanfolyamát azóta számos embernek, többek között a saját tanulóimnak is ajánlottam.

Az általa átadott tudásanyag nélkülözhetetlen az önmagáért felelősséget vállaló ember számára, mind magánemberként, mind – és különösen – gyógyító, segítő hivatású emberként.

Dr. N. Renáta
Képesített Spirituális Választerápia tanár és tanácsadó

„Igenis van harmadik ösvény…”

Ezúton szeretném megköszönni neked, hogy a kezemet fogtad, amikor elindultam ezen a belső utazáson.

A fizikai tünetek és elváltozások rettegéssel töltöttek el, és olyan régóta bennem bujkáló félelmeket „eresztettek ki”, amelyeken többek között a te segítségeddel tudtam túllépni.

Amikor az ember belekerül egy igazán halálosnak tartott kórházi helyzetbe, igenis választhat!

Mégpedig nem csak két választása van. Az első, hogy mindent úgy tesz, ahogyan az orvosok a legjobb tudásuk szerint, az élete megmentése érdekében javasolnak neki, és „jó beteg” lesz. A második, hogy hazamegy és csendben meghal.

Igenis van harmadik ösvény is, amit még ha meg is találunk, nem nagyon merünk rálépni. Nem merjük elhinni, hogy a testünk nem ellenünk fordult, hanem továbbra is értünk van, és üzen a lelkünknek, hogy hahó, valami nincs rendben, csinálj valamit! Oldd meg! Na hát ebben segítettél nekem nagyon sokat, nagyon sokféleképpen.

Ezen az úton pedig úgy juthatunk el a gyógyulásig, hogy közben sokkal-sokkal többet kapunk. Megismerjük magunkat, az igazi valónkat, a lelkünket. A lelkünk rezdüléseit visszakövetve, a gyakorlatban a saját példánkon tárhatjuk fel azt a csodálatos rendszert, ahogyan a lelkünk, a tudatunk, az elménk és a fizikai testünk együtt, egyként szolgál minket: a túlélésünket, a fejlődésünket, a tudatos emberré válásunkat. Az Új-Medicina tanfolyamon és utána a gyakorló alkalmakon ezt éltük, és ez vigaszt nyújtott és bátorságot adott az „egyedül” töltött napokon, amikor magamnak kellett dolgoznom saját magamon.

Amikor pedig végül személyes konzultációra jelentkeztem hozzád, leírhatatlan jó érzéssel töltött el, hogy nyilvánvalóan sok-sok időt fordítottál a „kórtörténetemre”, a rám hangolódásra, és hogy valódi együttérzéssel, időt nem sajnálva segítettél kibogozni a kusza szálakat. A nálad tett látogatások segítettek nem félni – sem az orvosi, fizikai testre koncentráló eljárásoktól, sem a haláltól, sem attól, hogy ezen a mindennél tisztább és egyedibb lelki úton közelítsek a problémáim felé. Vagy, ha úgy tetszik, hogy csukott szemmel, hitből elrugaszkodjak, és megtegyem, meg merjem tenni a „nagy ugrást”.

Mindezt nagyon köszönöm neked! Remélem, hogy ha „nagy leszek”, hasonlóképpen fogok tudni segíteni azoknak, akik esetleg nálam keresnének támogatást a válaszok kereséséhez.

Hálás vagyok, hogy megismertelek!

Szeretettel,
K. Zsuzsi

„Világutazó” lettem saját testemben

Amikor elhagytam a nyüzsgő, rohanó nagyvárost, és visszaköltöztem a szülőfalumba, nagy-nagy csend vett körül. A szó minden értelmében. Ott „ültem” a természetben, fogtam édesanyám kezét, együtt reggeliztünk, melegítettük az ebédet, beszélgettünk, majd jó éjszakát kívántunk egymásnak. Persze, akkor még Monthy kutyánk is velünk volt. Így éltünk édes hármasban. Hosszúak voltak a napok, volt idő figyelni egy kicsit magamra is.

Ekkortájt keresett meg levélben egy régi barátom, Imola:

Megmutatja nekem – ha szeretném – azt a tudást, szemléletet, amivel megláthatom és felismerhetem saját testem, szervezetem logikus biológiai működését. Hogyan hat a múltam mai önmagamra, mit és hogyan tehetek az egészségemért itt a jelenben, hogy a jövőm harmonikus, kiegyensúlyozott legyen. Hogy megérthetem, milyen belső összefüggések mentén működik a szervezetem, test és lélek milyen kölcsönhatásban állnak egymással.

Hatalmas tudásanyagot láttunk és hallottunk Imolától, amit képtelenség elsőre befogadni, de ő olyan könnyedséggel, okosan, plasztikusan, kedvesen „mesélt”, hogy „világutazó” lettem saját testemben, amit aztán újra és újra megismételhetek nála.

Köszönöm!
K Márta