fbpx

Új-medicinás önismereti tanácsadás

Az új-medicinás önismereti tanácsadás

átmenetileg szünetel.

 

Mit jelent az önismereti tanácsadás?

Az új-medicinás önismereti tanácsadás célja, hogy segíthessek egy másik nézőpontból ránézned az adott egészségi problémádra. Együtt szemlélődünk és értelmezünk a biológia és egyben a Teremtő magasabb rendű nézőpontjából. Ezáltal a betegség köré gyűrűzött értelmetlenség, kilátástalanság sötét, fájdalmas és félelmetes közegéből egy tiszta, értelmes és átlátható, sőt irányítható folyamatba érkezünk. Ez ad biztos alapot a többszintű pozitív átalakulásnak, avagy a valós testi-lelki felépülésnek.

Abban segítek, hogy megértsd a testi elváltozásod, tüneted kialakulásának biológiai folyamatát, annak értelmét valamint az elváltozást elindító lelki kiváltó okot.

 A legfontosabb feladatom az, hogy a tanácsadás során:

  • betegségtől való félelmed megszűnjön és higgadtan, értelemmel tudd önállóan is megfigyelni a testi folyamataidat,
  • megértsd a saját elváltozásod (betegséged) biológiai hátterét és törvényszerű működését,
  • megismerd az elváltozásodat kiváltó pontos biológiai konfliktust,
  • megértsd a saját lelki, érzelmi megélésed, mely a testi tünetek kialakulásához vezetett,
  • átlásd és értsd a teljes biológiai különprogramot, melynek az egyik összetevője, megnyilvánulása az éppen észlelhető testi tünet (diagnózis),
  • megismerd és tisztában légy a tested gyógyulási folyamatának jellegzetességeivel, hogy tudatosan felkészülhess az akár kellemetlenebb (testi tünetekkel vagy érzelmi kilengésekkel járó) időszakra,
  • megértsd, hogy a lelki nyugalom valamint a fizikai tehermentesítés (sok pihenés, alvás) a legfontosabb a gyógyulási folyamatban. Ezért lényeges, hogy kizárólag olyan környezetben tartózkodj, ahol jól érzed magad, ahol szeretettel támogatnak és közreműködnek veled ebben az időszakban.

Mit nem jelent az önismereti tanácsadás?

A tanácsadó:

  • nem gyógyít,
  • nem végez semmilyen orvosi tevékenységet, vagyis nem diagnosztizál, nem végez kezelést, nem ír fel gyógyszert.

Az önismereti tanácsadás nem helyettesít semmiféle orvosi vizsgálatot, eljárást, kezelést.

Hogyan történik a tanácsadás?

A konzultáció online zajlik: Messengeren, Skypon, vagy az általam megadott Zoom felületen.

Előre egyeztetett időpontban kapcsolódunk. Én hívlak, majd a kamerákat bekacsoljuk. Fontos, hogy láthassuk egymást valamint azokat az ábrákat, oktató anyagokat is melyeket előkészítettem a konzultációhoz – ezek segítik a megértést.

A tanácsadás négyszemközt történik.
Sem abban a helyiségben ahol én tartózkodom, sem pedig abban a helyiségben ahol Te tartózkodsz nincs (nem lehet) más személy aki asszisztál, segédkezik vagy csak úgy „semlegesen” ott van.

Nagyon fontos, hogy fesztelenül, nyugodtan, teljes figyelemmel és őszintén tudj részt venni a közös munkában. Ezért, minden zavaró körülménytől mentesen vagyunk együtt a tanácsadás teljes ideje alatt. Előnyös ha a kapcsolódást megelőző minimum fél órában előkészülsz a konzultációra.

Az önismereti tanácsadás menete

A konzultációra az oldal alján lévő űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni a megfelelő tanácsadási csomag kiválasztásával. Ezt követően:

  1. Visszaigazoló e-mailt kapsz, mely tartalmazza a tanácsadási díj kiegyenlítéséhez szükséges banki adatokat is.
  2. Az összeg beérkezését (és a számla kiállítását) követően, az e-mailben kapott „Felkészülés a tanácsadásra“ című kérdőívet szükséges kitöltened, majd beküldened nekem.
  3. Ezután én átolvasom és feldolgozom a beküldött anyagot.
  4. E-mailben egyeztetjük és rögzítjük a tanácsadás időpontját és a kapcsolódási felületet (Messenger, Skype, Zoom).
  5. Az egyeztetett időpontban felveszem a kapcsolatot Veled.

Az online kapcsolódás előtt érdemes egy tudatos előkészítő munkával kiegészíteni és ezáltal sokkal hatékonyabbá tenni a konzultációt.

Fontos biztosítani és előkészíteni a helyiséget, technikai felszerelést, egyéb eszközöket, kellékeket, a nyugodt, stabil körülményeket:

  • Világos helyiség, melyben úgy tudsz elhelyezkedni, hogy szemből legyél megvilágítva.
  • Csendes, tiszta levegőjű, kellemes hőmérsékletű helyiség, ahol sem nem dideregsz, sem nem izzadsz és nyugodt lehetsz, hogy nem nyitnak rád, vagy a szomszédos helyiségekből a zaj nem fogja zavarni a bensőséges kapcsolódást, a fókuszált munkánkat.
  • Kényelmes ülő alkalmatosság (háttámlás szék, fotel), hogy bármikor nyugodtan hátradőlhess.
   Asztal ahová a kamerával ellátott számítógéped és a konzultációhoz szükséges eszközök elhelyezhetőek (telefonos konzultációt nem ajánlom, mivel a képernyő kis mérete nehezíti a megosztott képek láthatóságát, illetve a telefon kézben tartása is zavarja a fizikai ellazultságot, így a figyelmedet is elvonja, zavarja ha folyton ide-oda mozgatod a kezed és vele a telefont. Ez számomra is zavaró.)
  • Jegyzetfüzet amibe jegyzetelni tudsz és többszínű toll amivel a jegyzeteidet elkészítheted és kihangsúlyozhatsz benne fontosabb dolgokat.
  • Papír zsebkendő, hogy ha a beszélgetés során sírnod kell, akkor nyugodtan megtehesd úgy, hogy azonnal használhasd a zsepit.
  • Szerv Atlasz (ha van az előnyös, ugyanis abból több alap és kiegészítő információt fogsz tudni kapni a testi elváltozásoddal kapcsolatosan, illetve a konzultáció után még többször elolvashatod, értelmezheted a Rád vonatkozó részeket).

Fontos előkészíteni Önmagadat, úgy hogy a kapcsolódásunkat megelőző fél-egy órában már lezárod az addigi tevékenységeidet, és elkezded a figyelmed önmagadra és a konzultáció témájára áthelyezni:

  • A külvilágtól fizikálisan is eltávolodva megnyitod az elmédet az új, hasznos információk befogadására.
  • Akár egy illatos zuhanyozással is segítheted a teljes felfrissülésed, áthangolásod.
  • A konzultációs helyiségben érdemes meggyújtanod egy kis mécsest majd elcsendesedned egy kellemes tea, tiszta víz vagy alkoholmentes ital elfogyasztása mellett.
  • A tudatosan irányított mély és lassú lélegzetvétekkel nyugodt, szeretetteljes állapotba tudod emelni magad. Ebben a letisztult, emelkedett állapotban van lehetőség egy többszörösen hatékony, eredményes konzultációra.

A közös munkánk eredményességét nagyban elősegíti az, ha a konzultációt követően még 1-2 óra csendes, magányos pihenést biztosítasz magadnak.

Összefoglalva tehát, az ideális időmennyiség amit érdemes magadra szánnod a konzultáció napján: 1 óra felkészülés + 1-2 óra tanácsadás + 1-2 óra pihenés = 3-5 óra

Kivel konzultálok?

Olyan személlyel konzultálok, aki:

  1. a saját testi elváltozásával kapcsolatban keres meg,
  2. a saját gyermeke (0-12 éves korig) testi (mentális) elváltozásával kapcsolatban kér segítséget.

Kivel nem konzultálok?

Olyan személlyel nem konzultálok, aki:

  1. gyógyszeres kezelés alatt áll vagy kemoterápián vesz részt,
  2. bármilyen orvosi kezelés alatt áll, fekvőbeteg és segítségre, ápolásra szorul,
  3. aki volt már pszichoterápiás kezelés alatt vagy jelenleg is ilyen kezelés alatt áll,
  4. nem saját elváltozásával kapcsolatban keres meg, hanem például a beteg hozzátartozója, és a beteg helyett szeretne „valamit tenni” vagy a beteget szeretné megmenteni.

Új-medicina önismereti tanácsadás után…

Szeretettel ajánlom Imola konzultációját.

Már a konzultációt megelőző részletes űrlap kitöltése is nagyon tetszett.

Egyfelől, mert időt teremtettem és adtam magamnak, hogy átgondoljam az eddigi testi elváltozásaimat valamint az életem meghatározó eseményeit, kapcsolatait és az érzelmi megéléseimet. Illetve, hogy tudatosítsam magamban, hogy miben szeretnék változást az életemben.

Másfelől bizalommal töltött el, hogy Imola érdeklődéssel van felém és „felkészül” belőlem már a találkozó előtt.

A konzultáción átbeszéltük meghatározó élményeimet, ezek esetleges hatásait, transzgenerácios „örökségeimet”.

Rengeteg megértés született bennem Imola segítségével. Külső szemmel, egy új megközelítésben láttam rá döntéseimre, döntéseim okára, életem alakulására.
Sok, évekig bennem lévő feszültség és düh oldódott ki belőlem, már csak a megértés által is, de dolgoztunk oldásokkal is a beszorult rossz érzések elengedésén.

Hálás szívvel gondolok konzultációinkra és szeretettel ajánlom az önismereti úton egy szeretetteljes, megtartó közegben mélyülni és gyógyulni vágyóknak.

Anikó

Vegyes érzésekkel vártam Imolával való konzultációnkat, ami a kontrollkényszeremből fakadt. Nehezen adom ki a vezetést a kezemből, nehezen bízom meg másban. Vajon mennyire tud majd megbirkózni egy ilyen karakterrel mint én?

Imola alaposan felkészült az előzetesen kitöltött tesztem alapján. Rendelkezik egy elképzeléssel, hogy mi miből fakadhatott nálam.

Ugyanakkor nem ragaszkodott, hogy abban a sorrendben haladjunk, ahogy ő azt előzetesen elképzelte. Hagyta, hogy a bennem megjelenő energia sodrása érvényesüljön. Miután tisztázott egy-egy fontos gondolatot, a kérdéseivel terelgette a figyelmemet, hogy eljussak a helyes felismerésre.

Az első alkalom több órán keresztül tartott, érintettünk minden akkut problémát, ami lenyomatot hagyott a lelkemben és a testemben egyaránt. Felismertem több rendező elvet, ami mozgatta az életemet. Ezekért nagyon hálás vagyok neki.

Kaptam egy csomó házi feladatot, ami ahhoz kell, hogy a bennem lerakódott sz@rt szeretetté gyúrjam át, így szabadítsam meg magam és a szeretteimet egyaránt.

Köszönöm Imola a felkészültségedet, és a rám fordított idődet.

Robi

Önismereti tanácsadás csomagok és árak:

1.

azoknak akik már voltak Új-medicina Imolával alaptanfolyamon (saját tanulóim)

2.

azoknak akik még nem voltak Új-medicina Imolával alaptanfolyamon

Az új-medicinás önismereti tanácsadás

átmenetileg szünetel.