fbpx

1. nap Az öt biológiai természettörvény és a betegségek lelki okai

– Az 5 biológiai természettörvény megismerése a mindennapi életből és az állatvilágból merített példákon keresztül.
– A betegségek lelki okai és a testi tünetei közötti összefüggések megismerése
– A rák újraértelmezése: miért ne féljünk a daganatoktól és általában a ráktól? 
– Útmutató a Biologika Szerv Atlasz használatához: hogy a betegségek feltárása számodra is egyszerűbbé válhasson.
A második naptól kezdve végig megyünk a 100 leggyakoribb betegség újmedicinás értelmezésén. Részletesen tárgyaljuk a szervi elváltozások folyamatait (megbetegedéseket) csíralemez származás szerint, és az ezeket kiváltó lelki konfliktus típusokat.

2. nap A belső csíralemez származású szövetek elváltozásai és az ide tartozó betegségek lelki okai

Az agytörzs és a középagy vezérelte belső csíralemez származású szövetekre vonatkozó törvényszerűségek bemutatása a mindennapi életből és az állatvilágból merített példákon keresztül. A belső csíralamezhez tartozó betegségek lelki okai és tünetei: szájpenész, szájgomba, mandulagyulladás, pajzsmirigy túl- és alulműködés, gyomorrontás, gyomordaganat, májdaganat, hasnyálmirigy daganat, tüdőrák, TBC, veseelégtelenség, veseleállás, emésztési zavarok, Crohn betegség, tej- és lisztérzékenység, vakbélgyulladás, Collitis, prosztatarák, vizesedés, vesekő, zöld-hályog, gennyes középfül gyulladás, miómák.

3. nap A középső csíralemez származású szövetek elváltozásai és az ide tartozó betegségek lelki okai

A kisagy vezérelte középső csíralemez származású szövetekre vonatkozó törvényszerűségek bemutatása a mindennapi életből merített példákon keresztül. Az ide tartozó betegségek lelki okai és tünetei: melanóma, bőrrák, akne, lábgombásodás, övsömör, hashártya gyulladás, mellhártya gyulladás, agyhártya gyulladás, szemölcs, tyúkszem.
 
A nagyagy velőállomány vezérelte középső csíralemez származású szövetekre vonatkozó törvényszerűségek bemutatása a mindennapi életből merített példákon keresztül. Az ide tartozó betegségek lelki okai és tünetei: furunkulus, ínhüvelygyulladás, reuma, porckopás, lumbágó, csontritkulás, elmeszesedés, vérszegénység, fogszuvasodás, leukémia, bénulás, szívroham, aritmia, visszér, nyirokrák, vérzékenység, inkontinencia, petefészek ciszta, heredaganat, magas vérnyomás, hiperaktivitás

4. nap A külső csíralemez származású szövetek elváltozásai és az ide tartozó betegségek lelki okai

A nagyagy kéregállomány vezérelte külső csíralemez származású szövetekre vonatkozó törvényszerűségek bemutatása a mindennapi életből és az állatvilágból merített példákon keresztül. A külső csíralamezhez tartozó betegségek tünetei és lelki okai: fog túlérzékenység, mumpsz, reflux, tüdőgyulladás, látászavarok, hepatitisz, influenza, allergiák, ekcéma, herpesz, mellrák, epilepszia, Parkinson-kór, Sclerosis multiplex, fülcsengés, cukorbetegség, bronchitis, felső és alsó légúti gyulladás, gyomorfekély, epekő, méhnyakrák, szívinfarktus, aranyér, felfázás.

5. nap  Új-medicina Gyakorlati nap

+1 nap — Új-medicina Gyakorlati nap —, hogy az új elméleti tudást a gyakorlatban is tudd használni, ezen a napon együtt gyakoroljuk az elváltozásaink feltárásának módját

  • Segítségünkkel feltérképezheted az életed során eddig felmerült betegségeidet. A tananyagot alkalmazva és a Szerv Atlaszt használva beazonosítjuk, pontosítjuk e betegségek mögött húzódó lelki okokat.
  • Az új-medicinás tananyag és gondolkodásmód gyakorlásával lehetőséged nyílik arra, hogy megérthesd a saját lelki-testi folyamataidat, a friss gyakorlati ismerettel pedig felvértezve, otthon is folytathatod az önismereti feltárást.