fbpx

Új medicina tanfolyam

ahol megértheted a lelked és a tested kapcsolatát

 

Az Új medicina tanfolyam …

… mely 5 napos (4 elméleti + 1 gyakorlati nap), elvezet téged a betegségek lelki okai és a testi folyamatok összefüggéseinek megértéséhez.

Érteni fogod, hogyan és miért alakultak ki a saját, a gyermeked, a családtagjaid megbetegedései.
Azt is meg fogod érteni, hogy eddig miért nem sikerült megoldani a problémádat.

Mivel a tanfolyam kiscsoportos, így biztosan jut idő a kérdéseid megválaszolására, a téged érdeklő probléma mélyebb kifejtésére.
A tanfolyamon a megértés terében én kísérlek:
Bartha-Kulcsár Imola.

Ha szeretnél a kérdéseidre újszerű és megnyugtató válaszokat kapni, 
az Új medicina tanfolyam neked szól.

5 dolog, amiért érdemes eljönnöd hozzánk az Új medicina tanfolyamra:

1.

1.

Megtudod, hogy mi a kapcsolat a konkrét diagnózis (testi tünetek) és a betegségek lelki okai (érzelmi kilengések) között

 • Megtudod, hogy konkrétan milyen érzelmi kilengés pontosan milyen megbetegedést hoz létre.
 • Meg fogod érteni, hogyan indulnak el automatikusan a testi elváltozások (megbetegedések) a különböző lelki traumák hatására… szinte észrevétlenül (amíg nem vagy rájuk tudatos).
 • Megismered, hogy a lélek hogyan vezérli törvényszerűen az agyon keresztül a testi elváltozásokat (megbetegedéseket).
 • Megérted, hogy ha egészségesen akarsz élni, akkor kulcsfontosságú, hogy időben megoldást találj a lelki konfliktusaidra, problémáidra.

2.

Megismered a leggyakoribb betegségek lelki okait, szervi összefüggéseit

 • Az Új medicina tanfolyam során részletesen tárgyaljuk, hogy mik a leggyakoribb betegségek lelki okai, tünetei, összhangban haladva a résztvevők által megosztott saját egészségi problémákkal.

2.

3.

3.

Tanfolyamunk kis létszámú, közvetlen, családias hangulatú, ezáltal van idő a kérdéseidre, és megtalálni a saját megértéseden alapuló válaszokat

 • A tanfolyam során felfedezheted a saját megbetegedéseid mögött húzódó lelki okokat, mintákat.
 • Kérdéseidet bármikor felteheted. Így már menet közben is nagy felismeréseket tehetsz saját testi-lelki egészségeddel kapcsolatban.

4.

+1 nap — Új medicina Gyakorlati Terápiás nap.
Azért, hogy az új elméleti tudást a gyakorlatban is tudd használni, a tanfolyam 5. napján együtt gyakoroljuk az elváltozásaink feltárásának módját

 • Együtt feltérképezzük az életed során eddig felmerült betegségeidet. A tananyagot alkalmazva és a Szerv Atlaszt használva beazonosítjuk, pontosítjuk e betegségek mögött húzódó lelki okokat.
 • Az Új medicinás tananyag és gondolkodásmód gyakorlásával megértheted a saját lelki-testi folyamataidat, és a friss gyakorlati ismerettel felvértezve otthon is folytathatod az önismereti feltárást.

4.

5.

5.

A tanfolyam első négy napját ingyenesen és korlátlan számban ismételheted meg

 • „Ismétlés a tudás anyja”, tartja a közmondás. Ezt mi is valljuk, ezért azzal is segítjük a tanulási, megértési folyamatodat, hogy a tanfolyam első négy napját (elméleti rész) ingyenesen ismételheted.
 • Hogyha úgy érezted, hogy elsőre túl sok volt az új információ, és „zsong a fejed” tőle, megnyugodhatsz, mert nincs veszve semmi: újra és újra eljöhetsz, az ajtó előtted mindig nyitva áll…
Az új medicina tanfolyam tematikáját ide kattintva tudod megnézni.

Az Új medicinát megismerve te is felfedezheted saját betegségeid kiváltó okait.

Új medicina tanfolyam után…

Köszönöm, hogy itt lehettem Veletek!
Számomra a tanfolyam nagy megnyugvást és megerősítést adott: minden testi “problémánk” természetes következmény, s ha megszűnnek a betegség lelki okai, testünk helyreállítódik az intelligens vezérlése által.
Több személyesen megélt tünetre kaptam választ és ez nagyon jó volt. A tanfolyam anyaga jól követhető volt, érthető.
Jónak tartom a kiscsoportos formát, mert így minden felmerülő kérdés kezelhető.
Érthető, szemléletes példákkal “könnyült” ez a “nehéz” anyag.

Pulay Gabi

Nagyon örültem az állatos példáknak, és hogy kevesen voltunk. 🙂 Tetszett, amikor Imola bedobott 1-1 kérdést a tananyaggal kapcsolatban, amivel felrázta az agyunkat. 🙂

Pálosi Regina

Köszönöm a Sorsnak, hogy megismerhettelek Titeket és általatok az új medicinát. A tanfolyam alatt olyan pluszt kaptam, amely jelentős hatással van szemléletmódomra. Más szempontból fogom látni a betegségeket, ill. ezt a kifejezést el is felejtem. 🙂
A jövőben az elváltozások már nem mumusok lesznek, hanem figyelemre méltó jelzések, melyek további elgondolkodtatásra késztetnek.
Tanfolyamotok érthető, logikus, emberközeli. A példák az állatokból kiindulva maradandóak.
Köszönöm, hogy itt lehettem!

Csikász Rózsika

A tanfolyamon nagyon jó volt a rengeteg gyakorlati példa és a kérdezés lehetősége.
Csak ajánlani tudom másoknak is, mert ideje, hogy lassan mindenki levetkőzze a félelmét.

Nagy Éva

Nagyon tetszett a tanfolyam, és szerettem a vizuális megközelítést. Úgy érzem a prezentáció képei sokat segítenek abban, hogy maradandóan rögzítsem az anyagot.
Nagyon-nagyon-nagyon elégedett vagyok. Tetszik az összhang köztetek, a színes előadás, a sok példa, az alaposság.

Cserteg Hajnalka

Kifejezetten tetszett a sok képi illusztráció, és az összefüggések pontos, érthető bemutatása (szervek, szervrendszerek).
Örülnék, ha a családom, barátaim is részt vennének a tanfolyamon, hogy lássák meg ők is az “igazságot” az emberi létformáról, és az Értelemről.
Ui. Most már tudom, hogy nincsenek véletlen megbetegedések.

Hegedűs Andrea

A saját megértéseidet támogató közegben tárhatod fel betegségeid valós okait.

 

Új medicina tanfolyam Kérdezz-Felelek

Az Új medicina tanfolyam elvégzése által meg lehet gyógyulni?

Önmagában az Új medicina nem gyógyít. Sőt, egy Új medicina tanfolyam vagy konzulens sem gyógyít. A gyógyulás mindenkinek a saját biológiai konfliktusainak a megértésén keresztül történik. Megértve a miérteket és a folyamatokat: „miért ez a megbetegedésem?”, „miért érint meg engem ennyire ez a dolog?”, „miért reagálok úgy ahogy, bizonyos dolgokra?”. Ez mindenkinek a saját munkája, ha úgy tetszik „harca” önmagával, a rögzült lelki (mentális) sémáival. Az Új medicina irányt mutat a konkrét megbetegedés tüneteitől az azt kiváltó konkrét lelki ok felé. Ezt az okot tudatosítva és megértve, az adott témában lelkileg megnyugodva tudunk visszahatni a testre. Lelki (érzelmi) megnyugvás = testi helyreállítás.

Nekem való az Új medicina tanfolyam? Nem vagyok orvos, sem ápoló. Meg tudom én ezt tanulni?

Habár az Új medicina egy logikusan felépített rendszer, mely öt természettörvényen alapul, első ránézésre tűnhet úgy, hogy bonyolult. Az Új medicina tanfolyam során apró lépésekkel haladunk a megértés felé. A tanfolyam elvégzése után is érdemes lépésről-lépésre haladni, elsősorban a saját elváltozásokkal (megbetegedésekkel) tapasztalatokat szerezni, és fokozatosan haladni a mélységek felé. És természetesen nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség.

Kutya bajom, egészséges vagyok. Miért kellene eljönnöm mégis a tanfolyamra?

Érdemes minél hamarabb megtanulni és beépíteni életünkbe az Új medicinát, mert így hatványozottan nő az esélyünk az esetleges későbbi szenvedések elkerülésére. Minél fiatalabban érti meg valaki, hogyan működik az emberi test, mik a betegségek lelki okai, mi a konkrét összefüggés a lelki okok és a testi tünetek között, annál több esélye van arra, hogy később is egészséges életet élhessen.

Mikor? Hol? Mennyiért?

Jelentkezés Új medicina alap tanfolyamra

 

Az alábbi űrlapot kitöltve jelentkezhetsz Bartha-Kulcsár Imola Új medicina alap tanfolyamára.
Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-131207/2017
Itt olvashatod Adatkezelési tájékoztatónkat.

 

Következő időpontok:

A 2019-es év utolsó tanfolyama:

 • 2019. november 9-10. és 23-24. (két hétvége, szombat-vasárnap) + 2019. november 30. (szombat)

Helyszín:

Budapest, szervezés alatt

Részvételi díj:

75.000 Ft / fő / öt nap

Kedvezmények:

-20% (60.000 Ft / fő / öt nap) – Nyugdíjas és együtt résztvevő felnőtt párok, családtagok

-100 % – 12-18 év közötti résztvevő esetén a tanfolyam ingyenes.

A Tanfolyamot ismétlők – az első négy elméleti napot korlátlanul és ingyenesen ismételhetik meg.