fbpx

Új-Medicina tanfolyam Budapesten

ahol megértheted a lelked és a tested kapcsolatát

Az Új-Medicina tanfolyam …

… mely 5 napos (4 elméleti + 1 gyakorlati nap), elvezet téged a betegségek lelki okai és a testi folyamatok összefüggéseinek megértéséhez.

Érteni fogod, hogyan és miért alakultak ki a saját, a gyermeked, a családtagjaid megbetegedései.
Azt is meg fogod érteni, hogy eddig miért nem sikerült megoldani a problémádat.

Mivel a tanfolyam kiscsoportos, így biztosan jut idő a kérdéseid megválaszolására, a téged érdeklő probléma mélyebb kifejtésére.
A tanfolyamon a megértés terében én kísérlek:
Bartha-Kulcsár Imola.

Ha szeretnél a kérdéseidre újszerű és megnyugtató válaszokat kapni, 
az Új-Medicina tanfolyam neked szól.

5 dolog, amiért érdemes eljönnöd hozzánk az Új-Medicina tanfolyamra:

1.

1.

Megtudod, hogy mi a kapcsolat a konkrét diagnózis (testi tünetek) és a betegségek lelki okai (érzelmi kilengések) között

 • Megtudod, hogy konkrétan milyen érzelmi kilengés pontosan milyen megbetegedést hoz létre.
 • Meg fogod érteni, hogyan indulnak el automatikusan a testi elváltozások (megbetegedések) a különböző lelki traumák hatására… szinte észrevétlenül (amíg nem vagy rájuk tudatos).
 • Megismered, hogy a lélek hogyan vezérli törvényszerűen az agyon keresztül a testi elváltozásokat (megbetegedéseket).
 • Megérted, hogy ha egészségesen akarsz élni, akkor kulcsfontosságú, hogy időben megoldást találj a lelki konfliktusaidra, problémáidra.

2.

Megismered a leggyakoribb betegségek lelki okait, szervi összefüggéseit

 • Az Új-Medicina tanfolyam során részletesen tárgyaljuk, hogy mik a leggyakoribb betegségek lelki okai, tünetei, összhangban haladva a résztvevők által megosztott saját egészségi problémákkal.

2.

3.

3.

Tanfolyamunk kis létszámú, közvetlen, családias hangulatú, ezáltal van idő a kérdéseidre, és megtalálni a saját megértéseden alapuló válaszokat

 • A tanfolyam során felfedezheted a saját megbetegedéseid mögött húzódó lelki okokat, mintákat.
 • Kérdéseidet bármikor felteheted. Így már menet közben is nagy felismeréseket tehetsz saját testi-lelki egészségeddel kapcsolatban.

4.

+1 nap — Új-Medicina Gyakorlati nap.
Azért, hogy az új elméleti tudást a gyakorlatban is tudd használni, a tanfolyam 5. napján együtt gyakoroljuk az elváltozásaink feltárásának módját

 • Együtt feltérképezzük az életed során eddig felmerült betegségeidet. A tananyagot alkalmazva és a Szerv Atlaszt használva beazonosítjuk, pontosítjuk e betegségek mögött húzódó lelki okokat.
 • Az Új-Medicinás tananyag és gondolkodásmód gyakorlásával megértheted a saját lelki-testi folyamataidat, és a friss gyakorlati ismerettel felvértezve otthon is folytathatod az önismereti feltárást.

4.

5.

5.

A tanfolyam első négy napját ingyenesen és korlátlan számban ismételheted meg

 • „Ismétlés a tudás anyja”, tartja a közmondás. Ezt mi is valljuk, ezért azzal is segítjük a tanulási, megértési folyamatodat, hogy a tanfolyam első négy napját (elméleti rész) ingyenesen ismételheted.
 • Hogyha úgy érezted, hogy elsőre túl sok volt az új információ, és „zsong a fejed” tőle, megnyugodhatsz, mert nincs veszve semmi: újra és újra eljöhetsz, az ajtó előtted mindig nyitva áll…
Az új-medicina tanfolyam tematikáját ide kattintva tudod megnézni.

Az Új-Medicinát megismerve te is felfedezheted saját betegségeid kiváltó okait.

Új-Medicina tanfolyam után…

Köszönöm, hogy itt lehettem Veletek!
Számomra a tanfolyam nagy megnyugvást és megerősítést adott: minden testi „problémánk” természetes következmény, s ha megszűnnek a betegség lelki okai, testünk helyreállítódik az intelligens vezérlése által.
Több személyesen megélt tünetre kaptam választ és ez nagyon jó volt. A tanfolyam anyaga jól követhető volt, érthető.
Jónak tartom a kiscsoportos formát, mert így minden felmerülő kérdés kezelhető.
Érthető, szemléletes példákkal „könnyült” ez a „nehéz” anyag.

P. Gabi

Nagyon örültem az állatos példáknak, és hogy kevesen voltunk. 🙂 Tetszett, amikor Imola bedobott 1-1 kérdést a tananyaggal kapcsolatban, amivel felrázta az agyunkat. 🙂

P. Regina

Köszönöm a Sorsnak, hogy megismerhettelek Titeket és általatok az új medicinát. A tanfolyam alatt olyan pluszt kaptam, amely jelentős hatással van szemléletmódomra. Más szempontból fogom látni a betegségeket, ill. ezt a kifejezést el is felejtem. 🙂
A jövőben az elváltozások már nem mumusok lesznek, hanem figyelemre méltó jelzések, melyek további elgondolkodtatásra késztetnek.
Tanfolyamotok érthető, logikus, emberközeli. A példák az állatokból kiindulva maradandóak.
Köszönöm, hogy itt lehettem!

Cs. Rózsika

A tanfolyamon nagyon jó volt a rengeteg gyakorlati példa és a kérdezés lehetősége.
Csak ajánlani tudom másoknak is, mert ideje, hogy lassan mindenki levetkőzze a félelmét.

N. Éva

Nagyon tetszett a tanfolyam, és szerettem a vizuális megközelítést. Úgy érzem a prezentáció képei sokat segítenek abban, hogy maradandóan rögzítsem az anyagot.
Nagyon-nagyon-nagyon elégedett vagyok. Tetszik az összhang köztetek, a színes előadás, a sok példa, az alaposság.

Cs. Hajnalka

Kifejezetten tetszett a sok képi illusztráció, és az összefüggések pontos, érthető bemutatása (szervek, szervrendszerek).
Örülnék, ha a családom, barátaim is részt vennének a tanfolyamon, hogy lássák meg ők is az „igazságot” az emberi létformáról, és az Értelemről.
Ui. Most már tudom, hogy nincsenek véletlen megbetegedések.

H. Andrea

A saját megértéseidet támogató közegben tárhatod fel betegségeid valós okait.

 

Új-Medicina tanfolyam Kérdezz-Felelek

Az Új-Medicina tanfolyam elvégzése által meg lehet gyógyulni?

Önmagában az Új-Medicina nem gyógyít. Sőt, egy Új-Medicina tanfolyam vagy konzulens sem gyógyít. A gyógyulás mindenkinek a saját biológiai konfliktusainak a megértésén keresztül történik. Megértve a miérteket és a folyamatokat: „miért ez a megbetegedésem?”, „miért érint meg engem ennyire ez a dolog?”, „miért reagálok úgy ahogy, bizonyos dolgokra?”. Ez mindenkinek a saját munkája, ha úgy tetszik „harca” önmagával, a rögzült lelki (mentális) sémáival. Az Új-Medicina irányt mutat a konkrét megbetegedés tüneteitől az azt kiváltó konkrét lelki ok felé. Ezt az okot tudatosítva és megértve, az adott témában lelkileg megnyugodva tudunk visszahatni a testre. Lelki (érzelmi) megnyugvás = testi helyreállítás.

Nekem való az Új-Medicina tanfolyam? Nem vagyok orvos, sem ápoló. Meg tudom én ezt tanulni?

Habár az Új-Medicina egy logikusan felépített rendszer, mely öt természettörvényen alapul, első ránézésre tűnhet úgy, hogy bonyolult. Az Új-Medicina tanfolyam során apró lépésekkel haladunk a megértés felé. A tanfolyam elvégzése után is érdemes lépésről-lépésre haladni, elsősorban a saját elváltozásokkal (megbetegedésekkel) tapasztalatokat szerezni, és fokozatosan haladni a mélységek felé. És természetesen nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség.

Kutya bajom, egészséges vagyok. Miért kellene eljönnöm mégis a tanfolyamra?

Érdemes minél hamarabb megtanulni és beépíteni életünkbe az Új-Medicinát, mert így hatványozottan nő az esélyünk az esetleges későbbi szenvedések elkerülésére. Minél fiatalabban érti meg valaki, hogyan működik az emberi test, mik a betegségek lelki okai, mi a konkrét összefüggés a lelki okok és a testi tünetek között, annál több esélye van arra, hogy később is egészséges életet élhessen.

Mikor? Hol? Mennyiért?